Toner

Akár eredetivel megegyező nyomtatási minőség,
fejlesztés és innováció: 

Tonereink éles, tiszta nyomtatási képet és tartós színeket produkálnak, biztosítva a zavartalan, zökkenőmentes üzemeltetést.
Gyártóink tonereinket tesztrészlegükben az eredeti termékkel összehasonlítva komoly minőségellenőrzésen viszik végig. Elkötelezettek az innováció és a fejlődés mellett, folyamatosan fejlesztik termékeiket a piaci igények és trendek figyelembevételével. Saját kutató-, fejlesztő- és tesztelési részleggel rendelkeznek, hiszen arra törekednek hogy termékeik kiváló, akár eredetivel megegyező vagy annál jobb minőségűek legyenek.
Az általunk importált termékek gyártói sorozatszámmal és/vagy hologrammal vannak ellátva, melyek a termékek eredetét, valódiságát igazolják.

Jelentős költségmegtakarítás:

Utángyártott tonereink eladási ára jelentősen alacsonyabb, mint az eredetié és kedvezőbb árat kínálunk a piacon elérhető más utángyártott tonerekétől.
Nagyobb kapacitású tonereink kevesebb tonercserét eredményeznek kihelyezett gépeidbe, így több oldalt nyomtathatnak partnereid kedvezőbb nyomatáron.
Céged számára a nyomtatási- és kiszállási költségek csökkenése jelentős profitot hoz.

Széles választék:

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy webshopunkban megtaláld vezető Canon, Konica Minolta és Kyocera márkák mellett  a Ricoh, Sharp és Xerox tonereket is. A termékek folyamatos ellátása érdekében készletünket optimalizáljuk és bővítjük. 
Célunk, hogy a változó piaci helyzet mellett is stabilitást tudjunk biztosítani számodra, készletről elérhető és/vagy előrendelésben felvehető, kiváló minőségű termékeinkkel.
 
Webshopunk egyedi  alkatrész, kellék kereső almenüjében géptípusok alapján is szűrhető termékpalettánk, melyet további igényeid alapján bővítünk.

Fenntarthatóbb üzleti gyakorlat kompatibilitással:

Legtöbb for use tonerünk az eredeti festékkel ellentétesen kompatibilis többféle nyomtatómárka modelljével is, így nem kell külön tonert vásárolnod és polcon tartanod minden egyes nyomtatóhoz; fénymásolóhoz.
Nagykapacitású termékeinknek hosszabb az üzemideje és alacsonyabb a nyomtatási költsége ami plusz profitot eredményez számodra.
Kompatibilis és nagykapacitású tonereink gyártása kevesebb környezeti terheléssel jár, mint az eredeti vagy más nem kompatibilis for use gyártók által kínált termékeké. A gyártásban kevesebb típust kell legyártani, tehát a termékelőállítás hatékonyabb, kevesebb energiafelhasználás szükséges és kevesebb a szennyezőanyag kibocsátás is. 
Tonereink megvásárlása tökéletes választás fenntarthatóbb üzleti gyakorlatokhoz és a környezetvédelemhez egyaránt.

Fedezd fel Kiváló minőségű For use márkáinkat és gyártóikat a webshopunkon!
Figyelem! További információinkat bejelentkezve tekintheted meg!

 
Információkérés