KOMPLEX FEJLESZTÉS A LASS-PRINT KFT.-NÉL


A projekt alapadatai:
Projekt azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00902
Igényelt támogatás (feltételesen visszatérítendő): 125 196 314 Ft
Támogatás mértéke: 70,00%
A projekt költségvetése: 178 851 878 Ft
Projekt tervezett befejezése: 2023.03.31.

A projekt bemutatása:
A LASS-Print Kft. 2015-ben alakult, jelenleg 100% magyar tulajdonú vállalkozás. A cég megalapítása óta folyamatosan növekszik. Főtevékenysége számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelem, amely keretében főként irodatechnikai kellékanyagokat forgalmazásával foglalkozik. A Társaságot a dinamikus fejlődés, az ügyfélközpontúság és a pozitív gazdálkodási mutatók jellemzik. Sikerének a kulcsa az összetartó csapatmunka és folyamatosan képzései, amelyet a vevőkörök és munkatársak bővülése bizonyít. Ezen fejlődés nyomán a cégnek egy új raktárcsarnokra és irodaközpontra van szüksége Mórahalmon.
A fejlesztés eredményeként a LASS-Print Kft. további tevékenységekkel, termékekkel bővítheti portfolióját. A projekt célja a komplex fejlesztés, amely a GINOP Plusz-1.2.3-21 kódú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhívás segítségével valósulhat meg. A projekt elemei közé tartozik: ingatlan építés, napelemes rendszer és hőszivattyú telepítése, IT eszközök és szoftverek beszerzése, üzleti felhőszolgáltatás és képzés megvalósítása. A megvalósítási helyszín címe: 6782 Mórahalom, belterület 1654 hrsz. A fejlesztésnek köszönhetően nagyobb raktárkapacitásra, gyorsaságra és hatékonyságra tesz szert a vállalkozás, ezért versenyképessége és növekszik. Továbbá megújuló energiát alkalmazó rendszerek telepítése a környezetvédelmet is segíti. Nem utolsó sorban a projekt erősíti a területi kohéziót és hozzájárul a gazdasági fejlődéshez, sőt adott esetben a komplex fejlesztés munkahelyeket is teremthet.

A projekt megvalósulásának helyszíne:
6782 Mórahalom, belterület 1654 hrsz.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:
Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83
E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Infovonal: 06 (1) 896-6666
Honlap: www.palyazat.gov.hu

 

 

 

MIKRO-, KIS –ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM A LASS-Print Kft. RÉSZÉRE 

 

Visszatérítendő hitel összege: 94.600.000 Forint
A hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása és célja: A projekt keretében a LASS-Print Kft a forgóeszköz hitelt készlet és működési költségek megfinanszírozásra vette igénybe.

Információkérés