Jól szervezett logisztikával kényelmesen és gyorsan juttatjuk el hozzád vagy akár vevőidhez a termékeket.

Csomagjainkat az Express One futárszolgálat szállítja. Rendelésedet hétfőtől péntekig tudjuk feldolgozni, és 16 órakor a futárnak átadni. Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy raktáros kollégáinknak időre van szükségük a precíz és gondosan becsomagolt áruk összekészítésére, ezért a 15 óráig leadott rendeléseket tudjuk átadni a futárnak. Cserébe garantáljuk, hogy csomagod a következő munkanapon kiszállításra kerül.

A szállításokkal kapcsolatos információkat nyomon követheted az Express One oldalán! Az Express One futárszolgálatnál 2020. március 17-e óta minden belföldi címzett esetén elérhető az új, érintkezés nélküli kézbesítési szolgáltatás. Az erről szóló részletes tájékoztatójukat a képre kattinva ovashatod el.

Nettó 40.000 Forint felett. Ezenfelül negyedéves forgalmad alapján szállítási kuponokat adunk ajándékba, melyeket érvényességi idejükön belül tudsz felhasználni csomagjaid lekérésre.

Nettó 40 000 Forinttól ingyenes

nettó 40 000 Forintig:

0– 2 kg nettó 1 100 HUF
2 – 10 kg nettó 1 300 HUF
10–20 kg nettó 1 700 HUF
20–30 kg  nettó 2 100 HUF
30–40 kg nettó 2 600 HUF

 

60 000 HUF-ig nettó 300 HUF
60 000- 100 000 HUF-ig nettó 500 HUF
100 000-150 000 HUF-ig nettó 800 HUF
150 000-500 000 HUF-ig  1%


Garanciális termékedet lehetőséged van csere csomagként visszajuttatni hozzánk. Negyedévente visszaosztott kuponod leginkább erre a célra hoztuk létre! 
Feltételei:

  • Webshopunkon keresztül jelentsd le a garanciádat a Fiókom/Grancia kezelés menüben.
  • „Rendeld meg” a visszárut az NK051003 kódon. Fontos, hogy az összekészített, visszaküldeni kívánt csomag súlyát add meg.
  • A visszaküldendő csomag súlya nem lehet több, mint a kiszállított csomag súlya.
  • Ingyenes visszáru felvételt nettó 60eFt-ot meghaladó rendelés esetén tudunk biztosítani.
  • Továbbá a negyedévente kiadott ingyenes szállítás kuponokat is felhasználhatod erre a célra.
  • Amennyiben nem élsz a fenti két ingyenes lehetőséggel, a visszáru díja nettó 900Ft.
  • Kérlek, emlékeztesd a futárt, hogy van visszárud!


Az elmúlt évben egyre népszerűbb trenddé vált  vevőink körében, hogy a tőlünk megrendelt terméket kiszállítjuk a vásárlóik részére. Ennek előnyei:

  • készletet tudsz optimalizálni,
  • nem kell csomagolással időt tölteni,
  • megtakaríthatod a további költségeid.

3. címre történő szállítás esetén a számlát a címedre küldjük ki a következő rendeléseddel vagy egyszerűen letöltheted webshopunkból.


Lehetőséged van raklapos kiszállítást is kérni. Ennek előnyei: csökkentheted a beszerzésre szánt időt, igénybe veheted 50-100db-os árainkat, amivel növelheted árrésedet. Előzetes egyeztetéssel tudjuk vállalni 24-48 órán belül. Az Express One futárszolgálat maximum 15 csomagot tud 1 szállítmányként kezelni.  Amennyiben raklapos kiszállítást kérnél, kérlek előzetesen jelezd ezt személyes értékesítődnek, vagy küldd el igényedet online ügyfélszolgálatunknak a rendeles@lassprint.hu címre.


Tudd meg, hol van a csomagod! Nem kell hozzá más csak a csomagszámod, melyet minden rendelés feladás után elküldünk Neked emailben és az oldalunkon is megtalálod! Lehetőséged van a futárszolgálatnak átadott csomagod nyomon követésére. Ehhez lépj be a Fiókom/Kiszállított csomagjaim menübe, és kattints a csomagszámodra. Amennyiben telefonon szeretnél érdeklődni hívd a +36 1 8 777 400-as telefonszámot. Ez esetben is szükséged lesz a fenti linken található csomagszámra.


Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy rendszerünkben a nyitott kosár nem foglal! Amennyiben biztosan tudod, hogy szükséged van a termékre, zárd le a kosarat és a szállítási mód megadásánál válaszd a "RENDELEK MÉG HOZZÁ" opciót. Erre azért is van szükség, mert weboldalunkon a nyitott kosarak 24 óra elteltével autómatikusan törlésre kerülnek. A "rendelek még hozzá" opció lehetőséget biztosít arra, hogy termékeinket gyűjtőlistára tedd, amit egy általad választott időpontban küldünk el.


Ha nincs készleten az adott termékből vagy biztosítani szeretnél magadnak a jövőben fix mennyiséget, akkor lehetőséged van előrendelések leadására, melyet a jövőben érkező szállítmányokból foglalunk a részedre. A covid kedvezőtlen utóhatásait tudod ezzel csökkenteni és a folyamatos ellátást biztosítjuk számodra, hogy működésed zavartalan legyen. Elmondhatjuk, hogy ez a nem újnak mondható szolgáltatásunk is egyre népszerűbb. 

Keresd kereskedőinket illetve ügyfélkapcsolati referenseinket további információkért!


Ha nincs elegendő hely a raktáradban, van rá megoldásunk: elkülönítve tároljuk kifizetett termékeidet saját raktárunkban és az igényeid szerint szervezzük annak logisztikáját.

Keresd kereskedőinket illetve ügyfélkapcsolati referenseinket további információkért!


Ígérjük, hogy csomagodban az lesz, amit megrendeltél. Büszkék vagyunk rá, hogy raktárosaink 99,9% pontossággal dolgoznak.

Információkérés