Csomagjaidat a DPD, az Express One és a GLS futárszolgálatokkal, vagy akár a ROLLSPED-del raklaposan is tudjuk küldeni a számodra. 
A rendelés leadási határideje a következő napi kiszállításra 15:00.

A csomagok kiszállítása a megrendelést követő munkanapon 8-17 óráig történik. 


*szállítási áraink nettó árak, érvényes 2022. október 05-től, visszavonásig.


 

Partnerprogramban résztvevő vásárlóként lehetőséged van garanciális termékedet ingyenes visszárus csere csomagként visszajuttatni hozzánk.
Feltételei:
Webshopunkon keresztül jelentsd le a garanciális termékeidet a Garancia kezelés menüben. 
Havi egyszer küldd vissza díjmentesen a "Havi ingyenes visszáru kezelés" kuponnal  a visszaküldendő termékeidet.
A visszárus kupont kizárólag a webshopon lehet érvényesíteni és bármelyik futárszolgálattal igénybe vehető.

A visszaküldendő csomag súlya nem lehet több, mint a kiszállított csomag súlya.
Kérlek, emlékeztesd a futárt, hogy van visszárud, majd add át neki a csomagot! Fontos, hogy a visszárut az a futár fogja felvenni, aki az aznapi tőlünk kiszállításra kerülő csomagodat szállítja ki.

Webshopunkban elérhető végfelhasználói szállítás szolgáltatásunk, amivel a rendeléseidet közvetlenül a végfelhasználóid számára küldjük el a Te nevedben számla nélkül, ezzel optimalizálhatod beszerzésed, üzemeltetőként/ szervizesként akár kiszállási időt/munkabért-munkaidőt és üzemanyagot spórolhatsz meg.

Amennyiben érdekel új webshopos szolgáltatásunk, bővebb tájékoztatásért és a beállításért,keresd LASS FOR YOU kereskedődet, vagy webmentorunkat Katát.

Végfelhasználói szállítás szolgáltatásunk kizárólag megállapodással rendelkező partnereink részére érhető el.

Nagyobb, 20 kartont meghaladó rendelés esetén igénybe tudod venni díjmentes raklapos szolgáltatásunkat.  Előzetes egyeztetéssel tudjuk vállalni 24-48 órán belül. 


Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy rendszerünkben a nyitott kosár nem foglal! Amennyiben biztosan tudod, hogy szükséged van a termékre, zárd le a kosarat és a szállítási mód megadásánál válaszd a "RENDELEK MÉG HOZZÁ" opciót. Rendszerünk a nyitott kosarakat 24 óra elteltével automatikusan törli. A "RENDELEK MÉG HOZZÁ" opció lehetőséget biztosít arra, hogy termékeinket gyűjtőlistára tedd, amit egy általad jelzett időpontban küldünk el.

 

Információkérés