Hogyan vásárolhatok?
A LASS-Print Kft. kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat a nyomtatókellékek és alkatrészek területén. Vásárlóink nyomtatószervizesek, üzemeltetők és tonerforgalmazók.
Elfogadott és érvényes regisztráció, illetve bejelentkezés után a Webshopunkon hozzáférhetsz partnereinket támogató hasznos információinkhoz. Ezek között szerepelnek termékeink adatai (képek, cikkszám, árak, készlet), szolgáltatásaink részletei és legfrissebb híreink.

 

Új regisztráció

Csak néhány egyszerű lépés választ el attól, hogy élvezd webáruházunk előnyeit és szolgáltatásait!
Webáruházunkba  történő regisztráció egyszerű és gyors folyamat. Az alábbi linken található regisztrációs űrlap segítségével könnyedén regisztrálhatsz nálunk. Töltsd ki az adatokat az űrlapon, majd küldd el a regisztrációt. Figyelem regisztráció engedélyezésünk nem automatikus! Az adatlap beérkezése után egy munkanapon belül felvesszük veled telefonon a kapcsolatot!
A regisztrációhoz nem szükséges semmilyen dokumentumot megadnod. 

 

Korábbi regisztráció felébresztése

Ha nem tudsz belépni korábbi regisztrációddal, ne aggódj! Örömmel segítünk a regisztráció felélesztésében.
Fontos, hogy tudd, hogy a Regisztráció maga kötelezettségmentes, viszont amennyiben 2 hónapon keresztül nem történik vásárlás a regisztrációd automatikusan felfüggesztésre kerül.
Ebben az az esetben a jelszóemlékeztető kérése nem megoldás, az újraaktiválásért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. 
 
 
Amennyiben kérdésed van a regisztrációs folyamatunkkal kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.
Információkérés