Lépést tartunk a tintasugaras igényekkel is! Fejes és fej nélküli tintapatronjaink széles választékát kínáljuk, sokszor az eredetit többszörösen felülmúló kapacitással.

Készletünkről több, mint 200 különböző for use tintapatron érhető el, melyek utánozhatatlan védjegye a színes lepke. Az élénk doboz a vásárlóid figyelméért, a minőségük pedig az elégedettségükért hivatott felelni. Havonta érkező konténerünkkel folyamatosan bővítjük készletállományainkat, hogy minden megrendelt tintapatron már másnap a polcodon lehessen.  Brother, Canon, Epson, HP vagy akár Lexmark márkák közül válogatva próbáld ki a gazdaságos üzemeltetésű fejes vagy fej nélküli tintapatronjaink széles választékát.

 

 

 

Készletünkről 250ml kiszerelésben elérhetőek az utángyártott töltőtintáink. Termékeink teljes mértékben univerzálisak, lefedik a külső tintatartályos gépek valamennyi változatát. 


 

 

 

A tökéletes képkidolgozáshoz válaszd egy vagy kétoldalas változatában az A/6, illetve A/4-es méretű for use fotópapírjainkat. Irodai felhasználásra, valamint amatőr és profi fotósoknak is egyaránt ajánljuk.

 

 

Információkérés