2021. 04. 29.

Új arculat!

Mától így fogsz velünk találkozni :)
Új arculat!

Mit is jelent számunkra a papagáj, mint emblematikus jelkép? Miért is fogott meg minket, mint családi vállalkozásunk új arculata?

  • Nekünk a papagáj egy színesebb, vidámabb világot jelent.
  • Sokszínűsége határtalan. A LASS FOR YOU Partnerprogramunk szolgáltatás és kedvezménycsomagjai is sokszínűek, számos varriációban összerakható, vevő igénye szerint egyedivé varázsolható.
  • Az igazán színes és különleges papagájok értékesek. Az üzleti kapcsolatainkat, legyen az beszállítói, vásárlói, különleges értéknek tekintjük, és üzleti alapértékeinket - etikusság, tisztesség - szem előtt tartva nagy becsben tartjuk.
  • Az értékes papagájok akár 70-80 évig is élnek. Az igazán értékes üzleti kapcsolatok alapjait mindig hosszú távra tervezik meg. Azon dolgozunk minden nap, hogy Partnereink hosszú távon, és biztos alapokon legyenek velünk kapcsolatban.
  • A papagájok fejlett kommunikációs érzékenységgel rendelkeznek. Úgy gondoljuk, hogy az üzleti világban, ahhoz, hogy versenyképesek maradjunk és fejlődjünk, partnereinkkel együtt gondolkodjunk, szükségünk van az értékes információ alapú kapcsolatokra. Vevőinknek biztosítjuk a naprakész, értékes információkat, hogy a legjobb üzleti döntéseket tudják meghozni. Mindig megtalálod őket naprakészen tartott webshopunkban. Legyen szó termékekről, alkatrészekről, alternatívákról, helyettesítő termékekről.
  • A papagájjal, mint társsal mindent megbeszélhetünk, akárcsak egy jó üzleti kapcsolatban, ahol nincsenek kimondatlan szavak és gondolatok. Nyíltan és őszintén kommunikálunk vevőinkkel.
  • A papagáj szárnyal, amikor teret adunk neki. A Partnerporgramunk keretén belül kötött szerződésekben is fő célunk a közös lehetőségek és együttműködési pontok megtalálása, hogy együtt szárnyaljunk és együtt legyünk eredményesek a piacon.
  • A papagájok vidáman élnek egy kolóniában. Arra törekszünk, hogy munkatársaink is harmonikus környezetben, megfelelő egyensúlyban megtalálják maguk számára is a boldogulást. Úgy érezzük, hogy olyanok vagyunk mint egy nagy vidám csapat.
  • A LASS-Print csapata is vidáman szereti végezni munkáját, amit inkább végzünk hivatásként, mint munkaként. Szeretjük, amit csinálunk. Nem munkaként tekintünk a LASS-Print-re, mint vállalkozásra, hanem ahol jó lenni, ahol színes a világ. Számunkra élmény a kereskedés.
  • A leírtak alapján döntöttünk úgy, hogy új arculatunk központi eleme a papagáj lesz, ami egy olyan szimbólum számunkra, ami közel áll a céghez, a tulajdonosokhoz. Az érzelmi köteléken túl, vidámságot sugárzó, nyitott, színes, értékes, rendkívüli karakter.

Így gondolunk mi az új arculatunkra. Reméljük Neked is tetszik és el tudtuk így Neked is mondani, hogy miért hiszünk  a papagájban. Büszkén vállaljuk és akarjuk is, hogy úgy gondolj ránk mostantól....A papagájos kellékanyagbeszállítóim! :)

Porfóliónkat itt megtalálod!

 

Szabó B. Szilvia

ügyvezető

 

 

 

 

Információkérés