2023. 03. 13.

Költözünk!

Tájékoztatás új telephelyünk megnyitásáról!
Költözünk!

Tájékoztatlak, hogy 2023.03.20-ától megnyitjuk új telephelyünket, amellyel cégünk egy meghatározó mérföldkőhöz érkezett. Az elmúlt 4 év a megszokottól is több kihívást hozott mindannyiunk számára. Nekünk is komoly döntést kellett meghoznunk, hogy lépjünk-e előre vagy kivárjunk. A döntést meghoztuk és ennek eredményeképpen költözünk át új telephelyünkre.

A költözés időpontját próbáltuk úgy kiválasztani, hogy ez Neked is a legkisebb kellemetlenséget okozza. A március 15-ei ünnepnap után 2023.03.16-03.17-én kivételesen zárva leszünk az iroda és a raktár fennmaradó részének költöztetése miattReméljük éppen hosszú hétvégét terveztél magadnak. :)
Amennyiben bármire szükséged lenne, webshopunkon természetesen lehetőséged lesz rendelésleadásra, csomagodat pedig hétfőn fogjuk tudni indítani.

2023.03.20-án nyitjuk meg új telephelyünk kapuit, változatlan nyitvatartással.
Új címünk: 6782 Mórahalom, Szegedi út 67.

 

KOMPLEX FEJLESZTÉS A LASS-PRINT-NÉL

10 év alatt kinőttük jelenlegi raktárunkat ezért az új raktárhoz, irodához számos egyéb fejlesztést kellett végrehajtanunk ahhoz, hogy a nálunk megszokott rugalmasságot és szolgáltatás színvonalat a nagyobb cégméretben is tartani, fokozni tudjuk.

Teljes beruházásunk az alábbi területekre terjedt ki:

  • célunk, hogy nálunk továbbra is Te maradj a középpontban. Ne legyen megválaszolatlan kérdés, elfelejtett igény, hosszú reklamáció-garanciális idő. Ezért CRM rendszerünk is megújult.
  • Annak érdekében hogy napjaink energiaválságos idejében optimalizálni tudd áruszállítási folyamataid, webshopon automatizált folyamattá alakítottuk a végfelhasználói szállítást.
  • Ne maradj le digitális világunk e-kereskedelméről, hozzánk kapcsolódva kialakíthatod saját webáruházad.
  • Ügyfélbarátabbá tettük webshopunkat és tartogatunk még meglepetést az idei évre is.
  • Azért, hogy a mai kor logisztikai kihívásai se okozzanak gondot, új rendszer bevezetésével optimalizáltuk beszerzési folyamatainkat.
  • Korszerűsítettük eszközparkunkat, mellyel a kollégáim gyorsabban és hatékonyabban tudják a feladatokat elvégezni számodra

EGY SZÓVAL: KÖSZÖNJÜK!

Ilyen nagy mérföldkőnél egy cégvezető megáll, értékel és elgondolkodik ki mindenkinek köszönhet meg egy ilyen eredményt.  Ezúton szeretném megköszönni minden kedves partnerünk együttműködését és bizalmát, akik által növekedtünk. A jövőben is folytatjuk kínálatunk bővítését a LASS-Print-nél már megszokott magas, állandó és stabil minőségű for use termékek területén.

 

Szabó Batancs Szilvia
Ügyvezető tulajdonos

Információkérés