2022. 10. 05.

Piaci helyzet kontra kompenzálási ötletek

Rövid tájékoztatónk!
Piaci helyzet kontra kompenzálási ötletek

Szállítási változás
megszorítások kontra kompenzálási ötletek

 Amennyiben rendelkezel webshopunkba regisztrációval, részletes logisztikai tájékoztatónkat és ötleteinket itt találod!

Július 30-óta a 480 Forintos literenkénti üzemanyagár helyett a céges járművek csak piaci áron tankolhatnak. Ez érinti a futárszolgálatok működését és díjszabását is.

Ebből kifolyólag mi is kénytelenek vagyunk megemelni az ingyenes szállítási limitünket.

A futárszolgálatok szállítási és utánvét költségei mellett minden információt megtalálsz a szállítások menüpontunk alatt.

 Tudjuk, hogy a Te céged működését is nagy kihívások elé állította a közelmúlt megszorító intézkedései és nem mint egy továbbhárított költség szeretnénk elintézni a szállítási költségek témakört.  Készültünk néhány megoldás ötlettel amellyel működésed optimalizálhatod és ezzel valamilyen mértékben ellensúlyozhatod a nem tervezett kiadásokat.

 

• VÉGFELHASZNÁLÓI SZÁLLÍTÁS
Mostantól elérhető megújult végfelhasználói szállítás szolgáltatásunk is, amivel a rendeléseidet közvetlenül a végfelhasználóid számára küldjük el a te nevedben számla nélkül.

• GYŰJTŐ RENDELÉSEK
Használd a “rendelek még hozzá” technikai szállítási módunkat. Rugalmasan kezeljük az egy héten belül beérkezett rendeléseket.

• EREDETI HELYETT FOR USE!
Vevőid eddig ragaszkodtak az eredeti termékhez?  Egyben biztos lehetsz: a LASS-Print-nél nem amortizálódik a minőség! :)  Már több mint 10 éve kizárólag 1% alatti hibaarányú, kiváló minőségű terméket forgalmazunk közvetlenül a gyártóinktól.

• PROJEKTRENDELÉS
 Tájékozódj a feltételekről személyes kereskedődnél, vagy regisztrálj be webshopunkra keresd webmentorunkat, Katát partnerprogramunk lehetőségeiről.

INGYENES VISSZÁRU
Az ingyenes visszáru kupon bevezetésével átvállaljuk visszárus csomagjaid költségét. Továbbra is annyit kérünk tőled, hogy a garanciális termékeidet minél hamarabb jelentsd le, azért, hogy mi azt monitoringozni tudjuk.

CSATLALOZZ XML-LEL
Lehetőséged van XML-lel is webshopunkhoz csatlakozni. Az Unas és a Shoprenter bérelhető webáruház megoldásával csökkentheted a beszerzésre szánt időt, tervezheted a havi költségét, nem kell több százezer forintot fejlesztésre költened.

• OPTIMALIZÁLD BESZERZÉSED
Rugalmasan hangoljuk partneri megállapodásod a megváltozott igények alapján.
Kereskedőd készségesen áll rendelkezésedre. 

 

Szeged, 2022.10.05.

Szabó Batancs Szilvia
ügyvezető-tulajdonos

 

Regisztrálj hozzánk és élj partnerprogramunk előnyeivel! Partnerprogramunkról részletesen olvashatsz bemutatkozó oldalunkon!
Részletekkel kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken bizalommal! 

 

 

 

 

 

Információkérés