2022. 03. 29.

WhiteBox a globális események tükrében

Árfolyamemelkedés
WhiteBox a globális események tükrében

Célunk, hogy a saját üzletmeneted tervezhetőbbé tehesd a jelen piaci helyzetben, még ha ez a helyzet most nem is olyan fényes… WhiteBox termékeinket sem kíméli a piacon tapasztalható árfolyamemelkedés, ingadozás. A közúti szállítási költségek is követik ezt a tendenciát és a tengeri szállításoknál sem várható a költség csökkenés.


Hogyan lehet ilyen helyzetben stabilitásra törekedni?
Tapasztalataink szerint 1-2 havi készlettel már Te is biztonságos üzemeltetést tudsz nyújtani a vevőid számára. A készleten lévő termékeink a régi áron érhetőek el.

A jelenlegi piaci helyzetben is a már nálunk megszokott partnerközpontúság jegyében kezeljük az árazást. Webshopunkon feltüntetett termékek árai súlyozott átlagár alapján kerülnek kiszámításra. Ezt olyan tényezők befolyásolják, mint a jelenlegi készlet mennyisége, a termék típusa, az aktuális árfolyam, illetve a mindenkori szállítási költség alakulása, így nem egyszerre fogsz nagyobb áremelkedést tapasztalni, hanem fokozatosan.


Bármilyen jellegű kérdésed, kérésed lenne raktározással, érkező szállítmányok határidejével, előrendeléssel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal!

Információkérés