2021. 11. 10.

Színezd újra mindennapjaid WhiteBox kellékeinkkel!

A dizájn változik, a magas minőség megmarad!
Színezd újra mindennapjaid WhiteBox kellékeinkkel!

Kedves Partnerünk!


WhiteBox arculatunkat új színekbe öltöztettük! Cégünk egyik fő alappillére a WhiteBox már a kezdetektől velünk van. Bevezetése óta kiállta az idő próbáját, hiszen a 20 éves működésünk során felküzdötte magát az irodatechnika élvonalára.
A magas minőségnek és a 99% feletti hibamentességnek köszönhetően az évek során már rengeteg Partnerünk szavazott neki bizalmat. A HOT és a TOP termékeink mellett megtalálod a felfutó és a régi típusokat is. Több mint 200 fajta és több tízezer darab van készleten, számos márkatípusban.

A megújult logónk büszkén képviseli a WhiteBox népszerűségét és hűen tükrözi az irodatechnikai piacon való erős létjogosultságát. A logónkban szereplő színek: a magenta, cyan és yellow nem csak szimbolikusan reprezentálja a nyomtató alapszíneit, hanem nyomatékosítja a for use-hoz képest magas minőségű színes nyomatszámokat. Készletünkről közel 100 fajta különböző színes tonerből tudsz választani, melyek segítségével bármilyen színárnyalatban tudsz nyomtatni. A fekete háttér pedig alátámasztja a nyomtatás lényegi funkcióját: a változatos dokumentumok kiállítását.

A fényes fehér dobozunk továbbra is ingyenes reklámfelületet biztosít számodra, hogy ügyfeleid továbbra is hozzád térjenek vissza vásárolni!

 Rendelésed leadása közben is le tudod csekkolni webshopunkban a lecserélt WhiteBox termékképeinket! Ne feledd Webshopunk 0-24 órában elérhet és  a rendelés leadási határideje a következő napi kiszállításra 15:00! :)

 

Információkérés