Az eredeteivel megegyező minőséget gyártó CET kellékeit és alkatrészeit kínáljuk Neked első számú és egyetlen magyarországi disztribútorként. 

A több mint 25 éves CET egy gyártó cég, saját kutató, fejlesztő részleggel és saját termékeik ellátásához szükséges alapanyag gyárral.

Partnereink körében is elismert minőségnek örvend!
Statisztikai kimutatásunk szerint, kevesebb mint 0,02% a garanciakezelés: 2021-ben összesen 35 darab hibás termék érkezett vissza a több mint 30.000 eladott tételből.
A KATUN-t használó ügyfeleink kevesebb mint 3 hónap alatt álltak át a CET termékekre a bevezetéskor.

Silver - Az eredetinél gazdaságosabb üzemeltetés 
Gold - Az eredeti termékekkel azonos minőségben és/vagy kapacitásban
Platinum - Az eredeti termékeket minőségben és/vagy kapacitásban felülmúlja

A CET palettáján közel 5000 féle termék található, amelyből a legnépszerűbb termékeket készletről szállítjuk és igényeid szerint készletünket rugalmasan bővítjük gyors, logisztikával.

További márkáink: Kyocera, Canon, HP, Lexmark, Sharp, Samsung, Brother, Toshiba és Xerox...

 A CET aktuális katalógusait már digitális formában is lapozhatod. Akár PC-n, akár mobilon azonnali infromációt és élményt nyújt bárhol, bármikor.

Lapozz bele a CET 2023 kellék katalógusba, vagy Keress egyszerűen, robbantott ábrákon keresztül a CET 2023 alkatrész katalógusban!

Fedezd fel a CET gyártói termékkeresőjét, ahol márkára, illetve géptípusra szűrve megtalálod a CET-ben elérhető termékeket. Az ott található CET kód alapján tudsz webshopunkban is keresni. Weboldalukon egyéb információkat is találsz, mint például az új termékek listája. Kattints a képre és tájékozódj a CET gyártói oldalán!   

 A CET blog formájában is technikai támogatást nyújt bizonyos termékkörökkel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy ez a technikai támogatás számodra is hasznos lesz. Kattints a képre és olvass bele!
Webshopunk alkatrész, kellék kereső almenüjében géptípusok alapján is szűrhető a CET termékpaletta, melyet igényeid szerint bővítünk.

Termékmenedzserünk aktuális információkkal, új termékekkel és videókkal is támogat Téged.

 1 perces videónkból ismerd meg a gyártót!

Büszkék vagyunk rá, hogy  több mint egy évtizedre viszzanyúló közös munka után elsők között csatlakozhattunk a 2018-ban a CET  disztribútori családjához.
Várunk Téged is elégedett CET felhasználóink körébe! 

Információkérés