CET termékek

2018. május 1-óta cégünk hivatalos disztribútorként képviseli a CET márkát. A CET egy olyan kínai gyártó cég, aki hosszú távra fogalmazta meg terveit, és folyamatos innovatív fejlesztéseket végrehajtva halad a küldetése felé.
 

Célja, hogy minimum az eredetivel azonos minőségű terméket hozzon létre. Ennek megfelelően, a tesztelési folyamatok eredményei alapján PLATINUM/GOLD/SILVER minősítéssel látja el a termékeit. 

 

                                                                                                         

DIGITÁLIS KATALÓGUSOK                                                             

A CET 2020-as katalógusait már digitális formában is lapozhatod. Akár PC-n, akár mobilon azonnali infromációt és élményt nyújt bárhol, bármikor.

Lapozz bele a CET kellék katalógusba! 

Nézd át a CET töltőpor katalógust!

Keress egyszerűen, robbantott ábrán a CET alkatrész katalógusban!

 

CET GYÁRTÓI WEBOLDAL

Fedezd fel a CET gyártói termékkeresőjét, ahol márkára, illetve géptípusra szűrve megtalálod a CET-ben elérhető termékeket. Az ott található CET kód alapján tudsz webshopunkban is keresni. Weboldalukon egyéb információkat is találsz, mint például az új termékek listája.

 

Kattints a képre és tájékozódj a CET gyártói oldalán!             

 

 

CET TECHNIKAI BLOG   

A CET blog formájában is technikai támogatást nyújt bizonyos termékkörökkel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy ez a technikai támogatás számodra is hasznos lesz.                                           

 

Kattints a képre és olvass bele!

 

 

 

 

TERMÉKKÍNÁLATUNK
 

 


 

Tonerek

Folyamatosan bővülő monochrome és color tonerek széles választéka normál és chemical változatban. Kiváló, eredetivel megegyező színhűség GOLD és PLATINUM minősítéssel ellátva. CET tonereket használva lényegesen alacsonyabb költséggel üzemeltethetőek a gépek az eredetivel megegyező minőségben.


 

 

Dobegységek, dobok, bladek

Lehetőséget adva, az eltérő igényű vásárlóknak a CET termékpalettáján egyaránt megtalálható minden, ami egy dobegység felújításához szükséges, illetve az egyszerűbb és gyorsabb megoldást keresőknek elérhetőek a komplett dobegységek is. A választékot bővítik az eredetit is felülmúló élettartamú, Long Life termékek.

 

 

Alkatrészek

Több ezer saját fejlesztésű és gyártású alkatrészével a CET az egyik legkiemelkedőbb for use alkatrész forgalmazó cég a világon. A legkisebb rugótól a komplett fixáló egységig gyakorlatilag minden megtalálható a palettáján a legtöbb márkában.

 

 

Töltőporok, chipek

Innovatív termékeink mellett nem feledkeztünk meg az oldschool megoldásokról sem.

A festékkazetta töltés elhivatottjainak elérhetőek a Kyocera, Samsung, HP, Canon és Ricoh CET töltőporaink, az univerzális típusoktól az egyediig, a zsákostól a flakonos kiszerelésig.

A folyamatosan frissített CET chipek biztosítják, hogy a készülék zökkenőmentesen felismerje a benne lévő tonert vagy dobegységet.

 

 

Szerszámok

Az alkatrészek széles termékpalettáján felül gondoskodik a beszereléshez szükséges eszközökről is.

Szerszámai rajtunk keresztül ugyanolyan egyszerűen rendelhetőek, mint maguk az alkatrészek. Készletünkön minden méretben elérhetőek csillag és laposfejű csavarhúzók, csipeszek, valamint kombinált és harapófogók. Ha ehhez hozzávesszük a sniccert és a hajlítható mágnesezőt, akkor az egész paletta bármelyik ezermester gyűjteményének büszkeségévé válhat.

Szerszámaink a nyomtatók, fénymásolók karbantartása során, és a házkörüli munkák alkalmával is megállják helyüket.


 

 

Webshopunk alkatrészek menüjében géptípusok alapján is szűrhető a CET termékpaletta:

Információkérés