CET termékek

2018. május 1-óta cégünk hivatalos disztribútorként képviseli a CET márkát. A CET egy olyan távol-keleti gyártó cég, aki hosszú távra fogalmazta meg terveit, és folyamatos innovatív fejlesztéseket végrehajtva halad a küldetése felé.
Célja, hogy minimum az eredetivel azonos minőségű terméket hozzon létre. Ennek megfelelően, a tesztelési folyamatok eredményei alapján PLATINUM/GOLD/SILVER minősítéssel látja el a termékeit.
A CET hivatalos weboldalán megtalálható a teljes termékpaletta, melyet kedvező áron, készletről illetve rövid határidőn belül tudunk szállítani.
CET GYÁRTÓI TERMÉKKERESŐ OLDAL http://www.cetgroupco.com/gb/


Tonerek
Folyamatosan bővülő monochrome és color tonerek széles választéka normál és chemical változatban. Kiváló, eredetivel megegyező színhűség GOLD és PLATINUM minősítéssel ellátva. CET tonereket használva lényegesen alacsonyabb költséggel üzemeltethetőek a gépek az eredetivel megegyező minőségben.


Dobegységek, dobok, bladek, chipek
Lehetőséget adva, az eltérő igényű vásárlóknak a CET termékpalettáján egyaránt megtalálható minden, ami egy dobegység felújításához szükséges, illetve az egyszerűbb és gyorsabb megoldást keresőknek elérhetőek a komplett dobegységek is. A választékot bővítik az eredetit is felülmúló élettartamú, Long Life termékek.

Alkatrészek
Több ezer saját fejlesztésű és gyártású alkatrészével a CET az egyik legkiemelkedőbb for use alkatrész forgalmazó cég a világon. A legkisebb rugótól a komplett fixáló egységig gyakorlatilag minden megtalálható a palettáján a legtöbb márkában.
Webshopunk alkatrészek menüjében géptípusok alapján is szűrhető a CET termékpaletta:
ALKATRÉSZ, KELLÉK KERESŐ

Információkérés