Az idén már 25 éves, eredetivel megegyező minőséget gyártó CET termékeit kínáljuk Neked, mint első számú és egyetlen magyarországi disztribútor. 


 

 

 

A CET egy gyártó cég, saját kutató, fejlesztő részleggel és saját termékeik ellátásához szükséges alapanyag gyárral.
Megszerezték a legjobb német szakembereket, felvásárolták termékeik előállításához szükséges alapanyag ellátóit, így többek között töltőpor és dob beszállítójukat a japán Mitsubishi gyárat, így elmondva, hogy termékeik 90%-a saját gyártású. Új 100.000 nm-es kutató és teszt üzemet adtak át a legmodernebb gyártási technológiával ellátva, automatizálták gyártási és raktározási technológiájukat 100 millió dollár beruházási összegben.
A tesztelési folyamatok végén minősíti termékeit aszerint, hogy az eredetivel azonos minőségű és kapacitású terméket fejlesztett, vagy azt meghaladót.
   

Silver - Az eredetinél gazdaságosabb üzemeltetés 
Gold - Az eredeti termékekkel azonos minőségben és/vagy kapacitásban
Platinum - Az eredeti termékeket minőségben és/vagy kapacitásban felülmúlja

 

 

 

AZ RT MEDIA LEGJOBB FÉNYMÁSOLÓ ALKATRÉSZ DÍJAZOTTJA A CET 2020-ban.
A díjat megalapozták az évek óta magas minőséggel előállított termékeik és a globálisan kiterjesztett hálózatuk.
Tonereit úgy fejlesztette, hogy az eredeti termékre rátöltve egyáltalán nem kell kiporszívózni a gépet. Nem okoz gondot, nem szürkül, nem hátterezz a nyomat, amit partnereink is igazolnak.
Teszt eredményeit teszt riportjaik által prezentálják. Egyéb utángyártott tonerekre rátöltve többségében szintén ugyanez mondható el.
A magas minőséget a garanciális eseteink száma is alátámasztja. 0,1% a garanciakezelés, 2020-ban összesen 24, a több mint 20.000 eladott tételből!
Teszt termékek igénylésére is lehetőség nyílik
partnerprogramunkon keresztül.

 


 

 

 

Alkatrészben, tonerben és dobban jelenleg a világon egyedülálló kínálattal támogatja minden fogyasztóját a disztribútorok által.
A CET palettáján közel 5000 féle termék található, amelyből a legnépszerűbb közel 500 féle terméket készletről szállítjuk és igényeid szerint rugalmasan bővítjük. A készleten nem tartott termékeket gyors, logisztikával teljesítjük.
A teljesség igénye nélkül
legkeresettebb márkáink: Kyocera, Konica Minolta, Canon, HP, Ricoh, Lexmark, Sharp, Samsung, Brother, Toshiba...
Legnépszerűbb típusaink: Kyocera TK130, TK3160, Konica Minolta TN324, TN328, Ricoh MPC3502, TYPE1270


 

 

                                      

 

 

 

A CET tonereket használva lényegesen alacsonyabb költséggel üzemeltethetőek a gépek az eredetivel megegyező minőségben.Folyamatosan bővül a monochrome és a color tonerek választéka.

 

 

 


 CET termékpalettáján egyaránt megtalálható minden, ami egy dobegység felújításához szükséges, illetve egyes típusoknál elérhetőek a komplett dobegységek is. A választékot bővítik az eredetit is felülmúló élettartamú, “Long Life” termékek.

 


 

 

 

Több ezer saját fejlesztésű és gyártású alkatrészével a CET az egyik legkiemelkedőbb for use alkatrész forgalmazó cég a világon. A legkisebb rugótól a komplett fixáló egységig gyakorlatilag mindent megtalálhatsz a palettáján.

 


 

 

Chipjeik biztosítják a zökkenőmentes működést a tonereken és dobegységeken. A festékkazetta töltés elhivatottjainak elérhetőek a Kyocera, Samsung, HP, Canon és Ricoh CET töltőporaink. Univerzális és egyedi töltőporok elérhetőek zsákos és/vagy flakonos kiszerelésben.


 

 

 

Beszereléshez szükséges eszközök is egyszerűen rendelhetőek. Készletünkön elérhetőek csillag és laposfejű csavarhúzók, csipeszek, valamint kombinált és harapófogók, hajlítható mágnesezők. szerszámaink a nyomtatók, fénymásolók karbantartása során és a házkörüli munkák alkalmával is megállják helyüket.


 

 

 

 

 

Több mint 10 év tapasztalattal rendelkező CET menedzserünk, Berezvainé Kiss Mónika a kapocs közted és a CET között

  • Biztosítja számodra a kedvezményes árakat az általad preferált termékkörökre és projektrendelésekre
  • Partnereink igényeinek felmérésén keresztül vezeti be az új termékeket
  • Havonta menedzseri leveleket küld számodra újdonságokról, aktuális információkról, szervizvideókról, tesztripotokról
  • Segít technikai, termék információk, marketing jellegű kérdések esetében
  • A  termékek folyamatos ellátása érdekében készletet optimalizál, bővít és koordinál

 Azonnali információt és élményt nyújt neked az online elérhető CET alkatrészkereső és kellék- töltőpor- alkatrész katalógusai. Elérhető számodra a CET gyártói weboldala és technikai blogja is.

 

 

                                                             

A CET aktuális katalógusait már digitális formában is lapozhatod. Akár PC-n, akár mobilon azonnali infromációt és élményt nyújt bárhol, bármikor.

 

 

 

 

 

Fedezd fel a CET gyártói termékkeresőjét, ahol márkára, illetve géptípusra szűrve megtalálod a CET-ben elérhető termékeket. Az ott található CET kód alapján tudsz webshopunkban is keresni. Weboldalukon egyéb információkat is találsz, mint például az új termékek listája. Kattints a képre és tájékozódj a CET gyártói oldalán!   

          

 

 

 

  A CET blog formájában is technikai támogatást nyújt bizonyos termékkörökkel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy ez a technikai támogatás számodra is hasznos lesz. Kattints a képre és olvass bele!

 

 

 

 Webshopunk alkatrész, kellék kereső almenüjében géptípusok alapján is szűrhető a CET termékpaletta, melyet igényeid szerint bővítünk.

 

 

 

  • Katunt használó ügyfeleink 3 hónap alatt álltak át CET-re.
  • Vevőink elégedettségét már az is mutatja, hogy partnereink között terjed a CET márka hírneve.
  • 2018-as Dubai-i disztribútori találkozón megosztották velünk terveiket. Céljuk gyártóként, hogy 5 éven belül TOP3-ban lesznek. Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként csatlakoztunk a CET családjához.
  • Mi is CET termékeket használunk az irodánkban. :)
Információkérés