CET termékek

2018. május 1-óta cégünk hivatalos disztribútorként képviseli a CET márkát. A CET egy olyan távol-keleti gyártó cég, aki hosszú távra fogalmazta meg terveit, és folyamatos innovatív fejlesztéseket végrehajtva halad a küldetése felé.
Célja, hogy minimum az eredetivel azonos minőségű terméket hozzon létre. Ennek megfelelően, a tesztelési folyamatok eredményei alapján PLATINUM/GOLD/SILVER minősítéssel látja el a termékeit.
A CET hivatalos weboldalán megtalálható a teljes termékpaletta, melyet kedvező áron, készletről illetve rövid határidőn belül tudunk szállítani.


 


Tonerek

Folyamatosan bővülő monochrome és color tonerek széles választéka normál és chemical változatban. Kiváló, eredetivel megegyező színhűség GOLD és PLATINUM minősítéssel ellátva. CET tonereket használva lényegesen alacsonyabb költséggel üzemeltethetőek a gépek az eredetivel megegyező minőségben.


 


Dobegységek, dobok, bladek, chipek

Lehetőséget adva, az eltérő igényű vásárlóknak a CET termékpalettáján egyaránt megtalálható minden, ami egy dobegység felújításához szükséges, illetve az egyszerűbb és gyorsabb megoldást keresőknek elérhetőek a komplett dobegységek is. A választékot bővítik az eredetit is felülmúló élettartamú, Long Life termékek.

 

 

Alkatrészek

Több ezer saját fejlesztésű és gyártású alkatrészével a CET az egyik legkiemelkedőbb for use alkatrész forgalmazó cég a világon. A legkisebb rugótól a komplett fixáló egységig gyakorlatilag minden megtalálható a palettáján a legtöbb márkában.


 

 

Szerszámok

Az alkatrészek széles termékpalettáján felül gondoskodik a beszereléshez szükséges eszközökről is.

Szerszámai rajtunk keresztül ugyanolyan egyszerűen rendelhetőek, mint maguk az alkatrészek. Készletünkön minden méretben elérhetőek csillag és laposfejű csavarhúzók, csipeszek, valamint kombinált és harapófogók. Ha ehhez hozzávesszük a sniccert és a hajlítható mágnesezőt, akkor az egész paletta bármelyik ezermester gyűjteményének büszkeségévé válhat.

Szerszámaink a nyomtatók, fénymásolók karbantartása során, és a házkörüli munkák alkalmával is megállják helyüket.


 

 

Webshopunk alkatrészek menüjében géptípusok alapján is szűrhető a CET termékpaletta:

Információkérés